Partnermishandeling

Voor en door slachtoffers van huiselijk geweld

Programma over Extreme Jaloezie

Emotionele, financiele, maatschappelijke mishandeling

Programma over Extreme Jaloezie

Berichtdoor sberg » 20 feb 2015, 17:03

Lieve lezers,

Voor het nieuwe televisieprogramma Extreem Jaloers zijn wij op zoek naar mensen die het jaloerse gedrag van hun partner zat zijn en weer een gezonde relatie willen. Extreme jaloezie is ook een vorm van geestelijke mishandeling die nog veel te weinig belicht wordt in de media. Daarom willen wij deze vorm van huiselijk geweld op de kaart zetten in Nederland en proberen het taboe te verbreken.

Met een team van deskundigen (relatiecoaches en psychologen) bieden wij hulp bij relatieproblemen door vertrouwensissues.

Is jouw vriend zo jaloers dat je niet eens wat mag gaan drinken met je vriendinnen? Word je continu beschuldigd van vreemdgaan terwijl jij je van geen kwaad bewust bent? Is de onzekerheid van je partner omgeslagen in ziekelijke jaloezie?

Wordt jouw relatie bedreigd door extreme jaloezie? Moet er ingegrepen worden voordat de relatie niet meer te redden is? Of ken jij mensen die deze hulp goed kunnen gebruiken?

Vertel ons dan je verhaal en meld je aan op rtl.nl/extreemjaloers of mail naar extreemjaloers@eyeworks.tv dan gaan wij je helpen!
sberg
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 20 feb 2015, 16:52

Keer terug naar Geestelijke MishandelingWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group • phpBB.nl Vertaling
Theme created by StylerBB.net
cron